Salgskampanje for Startmagasinet

Digital, Fremhevet, Print

Kunde: Fædrelandsvennen
Hva:
– Design på sjokkselgere til butikker
– Digitale og analoge annonser
– Boards til nettbutikk
– Materiell og annonser til some
Når: mars 2020
Produsent: Maria Aabel

Kunden ønsket en markedførings-profil av deres tema-magasin, Startmagasinet som ble utgitt 12.06.2020. Magasinet var et rent kommersielt fotballmagasin som var satt opp av redaksjonen i FVN. Dette var noe de aldri før hadde gjort så spenningen var stor rundt lanseringen.

Her skulle det selges!

Vi løste oppgaven ved å holde magasinet i fokus samtidig som profilen fra magasinet ble tatt i bruk. Vi hentet ut deler av bakgrunnen i forsidebildet som bakgrunn for annonsene. Dette skapte et rent men selgende uttrykk med et hint av FVN. Det var viktig for oss at alt hang sammen i en rød tråd.

SoMe annonsene anbefalte vi å kjøre to-delt. En video-illustrasjon og stillestående annonser.

Kampanjen resulterte i 200 forhånds-salg før magasinet var trykket. Vi venter nå på endelig resultat. Magasinet er fortsatt i salg.

“Schibsted Production bidro både med rådgivning og produsering av alt markedsføringsmateriellet. Det var betryggende å jobbe med kunnskapsrike og kreative personer som også var fleksible og leverte på korte frister. Vi har stor tro på at vi har kommet ut med et helhetlig uttrykk som bidrar til «top of mind» hos målgruppen”
– Silje Dagsvik, Prosjektleder i Fædrelandsvennen